Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu meni tapansa mukaan taas hyvin vauhdikkaasti. Perjantaina suunnistin töistä suoraan kummilasteni & ihanan ystäväni ♥ luokse ja tulin vasta illalla kotiin. Pelailtiin, herkuteltiin, jutskailtiin ja kummilapset kirjoittivat tontuille omat lahjalistansa, josta kummikin osaa nyt poimia osansa lahjojen hankkimiseen. :)

Pelin kasaaminen käynnissä

Vanhin kummityttöni; E 9v. ja hänen veljensä, myöskin kummipoikani E 4v. ♥



Lauantai meni kauppaillessa ja tv:tä katsellessa. Minulla on paljon ohjelmia boksille tallennettuna ja aina välillä innostun niitä sieltä katsomaan pois. Tosin alkuilta meni aika torkkuessa sohvalla ja vasta illalla, yötä vasten innostuin katselemaan enemmän. Oon aika tv-narkomaani, jos näin voi sanoa. Katson paljon kotimaisia ja ulkolaisia sarjoja, musiikkiohjelmia, viihdeohjelmia ja Realityä.



Sunnuntai aamusta tulikin sitten hoppu, kun piti katsella kirpparille menevät tavarat ja hinnoitella ne valmiiksi ennen siskon tuloa.. Sisko kun tuli meille, hinnoiteltiin hänenkin kamansa ja lähdettiin laittamaan meidän pöydät myynti kuntoon. 1-9.12 meillä on kaikenlaista myynnissä Korson suosituimmalla kirpparilla.



Toivotaan että mahdollisimman paljon menisi kaupaksi, ettei tarvitse kassi kaupalla kantaa niitä takaisin kotiin.



Huomenna, joulukuun 1 päivä starttaa mun oma henkilökohtainen askelhaasteeni. Tavoitteena on joulukuun aikana saavuttaa 200000 askeleen määrä. Haasteesta enemmän askeleet sivulla blogin vasemmassa laidassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.