Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

torstai 20. marraskuuta 2014

Kaamosväsykö...?

Valosaan aikaan, arkisin mulle riitti helposti 5-6 tuntia yössä. Jos joskus yritin nukkua pidempään, heräsin joka kerta kovaan päänsärkyyn. Yhdistin päänsäryn automaattisesti liikaan nukkumiseen, kun joka kerta se toistui samanlailla.

Toki työpäivän jälkeen tuli nukuttua 20 min - 1,5 tunnin päikkäreitä, ei niitäkään joka päivä vaan silloin kun yö meni muuten vaan levottomaksi.

NYT asia on ihan toisin, voisin nukkua kokoajan ja melkeinpä ihan mihin kellon aikaan vain. Pimeä masentaa ja vie kaikki voimat.. esim lenkkeilemään lähteminen on todella vaikeaa. Ajattelen kyllä liikuntaa ja ulos lähtemistä, mutta en vaan saa aikaiseksi. :( Pimeä vuodenaika ei houkuta minua, melkeimpä aina sohva vetää puoleensa jos pitää kahden asian väliltä valita. 

Joka aamu sängystä nouseminen on vaikeampaa. Kun pääsen junaan, nukahdan samantien. Sama torkkuminen jatkuu ratikassa. Silmiä painaa, eikä niitä jaksa vain pitää auki. Töissä olen todella väsynyt, toki työni saan tehtyä ja vipinä pitää hereillä mutta heti tauon koittaessa "nukahdan" melkeinpä samantien. 

Ruokahalut terveellisempään ruokaan on aika kadoksissa ja kaikki tekisi mieli korvata makeilla herkuilla. Melkeimpä pakotan itseni syömään järkevästi, mutta mieli teot on ja pysyy.

En ees ystäviäni jaksa tapailla, kun kaikki tuntuu taas niin vaikealta. Olen niin väsynyt kokoajan. :(

Millä keinoin voisi lähteä taisteluun tätä järkyttävää väsymystä vastaan?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.