Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tietojen hamuilua ja niiden myötä tukea elämäntaparemonttiini

Otin pienen varaslähdön uuteen projektiini ja aloitin jo maanantaina harjoittelemaan kevyempien ruokien valmistamista ja niiden syömistäkin tietty. 

Jauhelihapihvit olivatkin niin täyttäviä, että lopulta jaksoin vain kaksi syödä

Kokeilin Uunibataattia (loistava perunan korvike) sekä itsetehtyjä jauhelihapihvejä kera raejuuston. Nam!

Kokoajan lueskelen netistä, blogeista ja lehdistä kaikenmaailman tietoja jotka voisivat auttaa minua projektissani. Tiedän että päätös tähän elämäntaparemonttiini pitää silti tulla oman pääni sisältä.. JA NYT SE PÄÄTÖS ON TEHTY!! Ei enään tälläistä toista samanlaista vuotta, en enään jaksa katsoa peilistä surullisia kasvojani ja sitä kun vaatteetkaan ei näytä hyvältä päälläni. Nyt ne kilot lähtee!


Toissa päivänä kolahti postilaatikosta, ihan nimelläni varustettu Ilta Sanomien yhteydessä ostettava Kilot veks! lisälehti ja siitä ahminkin paljon kaikenlaista ja kuvasin muutamat vinkit tänne blogiinkin jaettavaksi.

Tuskin maltan odottaa kun vuoden vaihteen jälkeen alkaa taas monen monta painonpudotukseen liittyvää Realityä, niistä saa sitten taas hyviä vinkkejä ja motivaatiota lisää.
Ei Suomi versio Suurimmasta pudottajasta, heti 5 pv. Jenni Levävaaran vetämä Rakas sinusta on tullut pullukka 8 pv ja Jutta ja puolen vuoden Superdieetit 14 pv. :) :)

Tässä Jennin vinkit, millä välttää 5 yleisintä sudenkuoppaa


Torstai aamuna on mun aika astua vaa'alle ja katsoa projektini aloituspaino ja ottaa aloitus valokuvat. Mittailla en sen koommin jaksa, vaatteet toimii sen suhteen ihan samaan tapaan mittarina.

Tästä se alkaa! Vielä ainakin ihan intoa täynnä!


Näihin sanoihin on hyvä lopettaa ja painaa pää tyynyyn.
Yökyöpeli kiittää ja kuittaa :)


2 kommenttia:

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.