Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulun "odotusta", fiiliksen etsimistä ja tunnelmaa

En sen erityisemmin kotiin joulua ole laittanut, koska toinen ei pidä joulun ajasta laisinkaan. (Taas on tullut opittua lyhyen ajan sisään liiankin monta asiaa toisesta, jotka minun korvaani ei kuulosta hyvältä ja saa jälleen asioita miettimään uudelleen). Tykkäisin täällä kotona kuunnella vapaasti tanssahdellen joululauluja, enkä vain istua koneen ääressä luurit päässä niitä kuunnellen. Radiosta yhden joululaulun kuullut ja siihen se on sitten jäänytkin. Onneks tänään niitä kuulen ja saan kuunnella vapaasti ja paljon (ilman että toinen voi tästäkin asiasta valittaa). Rakastan joululauluja, niissä on se oma tunnelmansa. ♥ Ensimmäisinä mieleen tulee Sydämeeni joulun teen ja Tonttu. Tänään kun joululaulut raikaa koko päivän niin voisin aattoiltana/yönä niistä jonkinlaisen top-listankin muodostaa.

Perheeni kesken vietettävät joulut ei ole niin mieleeni, niistä en löydä joulun tunnelmaa/joulu fiilistä juuri ollenkaan. Ei edes valkoinen maa, lumiset puut ja pakkanen saa joulufiilistäni muuttumaan. Vielä muutama vuosi sitten vietettiin perheen kesken yhteistä aikaa rauhassa syöden ja pitkälle aattoiltaan asti lautapelejä pelaillen. Äiti oli joka jouluksi ostanut meille uuden lautapelin testattavaksi.. mutta ei enään. Jouluaatto on itselleni täysin normaali päivä jouluruokaa ja lahjojen avaamista lukuunottamatta. Jopa siis lahjojen avaaminen tuntuu oudolta, koska ne joutuu avata yksin. :( Jo pari vuotta sitten tehtiin sopimus perheeni kanssa ettei osteta toisillemme enään joululahjoja. Omat pakettini saan ystäviltäni, työkavereilta sekä kummilasteni vanhemmilta. ♥ Kaipaan lapsuuden aikaisia jouluja, silloin joulun aika tuntui joululta ja kaikki oli taianomaista. Äiti on muutamaan otteeseen sanonut että lapset ne joulun tekee ja tietty odottaa paljon lapsenlapsia elämäänsä. 

Mun paketit. ♥ Kuvasta puuttuu vaaleanpunaiset Reino-tossut.

Seuraavassa kuvassa näkyvän aidon mini joulukuusen ostin ihan omien silmieni iloksi. ♥

Valopallo on Perfect Home - sisustustavaraa

Joulukukan sain työkavereiltani ja ajastettu kynttilä löysi paikkansa Perfect Home lyhdystä.Paria joululahjaa lukuunottamatta hain kaikki kaupasta ja tonttuilin ne itse paketteihin.
Lahjojen pakkaaminen on mukavaa puuhaa. :)

Kahdelle ystävälleni, kummilapsieni vanhemmille väkersin purkkiin herkuttelijan keksien ainekset kerroksittain ja laitoin ohjeen mukaan kuinka saavat leivottua ne pikkuleiviksi.

Seuraavanlaiseen tyyliin


Keksien ohje myöhemmin blogissa, ruoka juttujen alla.

Jouluinen mekko päällä, korvikset korvissa ja kynsissä punaista lakkaa. Täytyy vielä tonttuhattuni etsiä mukaan matkaan ja suunnistaa vanhempieni luokse herkkupöydän ääreen.

Toivotamme Rommin kanssa ihanaa Joulua kaikesta mielipahasta huolimattakin ihan kaikille ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.