Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Katsaus vuoteeni 2014

Vaikka en ks. blogia ole kirjoittanut vielä täyttä vuotta niin haluan silti tehdä pienen katsauksen mitä vuosi 2014 piti sisällänsä. Sen jälkeen on mukavampi miettiä tulevaa ja aloittaa uusi vuosi.


* Paljon sairastelua, aina oli jotain pientä ja veto veks. Ennen kesää kerkesin ainakin kahdesti olemaan kunnon flunssassa ja heti kesäloman jälkeen jälleen flunssassa, flunssa itsestään oli pieni ja siitä selvis ilman saikuttelua mut se yskä, se kesti ja kesti.. pienen ikuisuuden. :(

* Jatkuvat ongelmat oikean käden kanssa, jonka myötä en ole juuri pystynut salilla käymään. Työterveydessä otetulla röntgenillä rajattiin reuma, nivelrikko ja murtumat pois. Käden puristaminen nyrkkiin sattuu, kättä särkee toisinaan sormenpäistä kyynerpäähän saakka. Puristusvoima kädessäni on hyvin heikko ja välillä se katoaa kokonaan. Nostamista on turha edes yrittää pelkästään oikeaa kättä käyttämällä. Ennen kirjoittaminen onnistui vaivatta, nyt pelkkä kynän, haarukan, saksien käyttö kädellä on haastavaa ja voimia vievää. Tässä oireita joista kärsin ja mistä olen työterveyslääkärillekin puhunut, epäillyt itse hermovauriota jota ei silti tähän mennessä ole edes lähdetty tutkimaan. Vaiva on työperäinen ja se pitää työterveydessä hoitaa, mutta minua ei jälleen oireideni kanssa uskota. :( Yksityiselle ei ole varaa, ärsyttää olla niin "avuton" asian kanssa. 


* Huippu hauska päivä Lintsillä ihanan ystäväni ja kummilasteni kanssa ♥

* Naisten 10. Päivä oli helteinen, ilman yhtään tuulen henkäystäkään. Mittari näytti kympille lähdettäessä +32.  Olen tyytyväinen vauhtiin, millä jaksettiin kymppi silti suorittaa aikaan 1h44 min. :)

* Emännöin elämäni ensimmäiset Perfect Home - sisustuskutsut. ♥ Vaikka vierasmäärä lopulta kutistui vain kahteen, silti kutsuista jäi mukavat fiilikset ja voisin joskus toistekin sellaiset pitää.


* Vuosi lisää ikää ja elämäni ensimmäinen ikäkriisi

* Ihana 6 viikkoinen kesälomani joka piti paljon pieniä mukavia hetkiä sisällänsä. Yyteri + koko Porin reissu. Mä niin rakastuin Yyteriin. ♥


* Reissu Muumimaailmaan ystäväni ja hänen lapsiensa kanssa joista toinen on kummipoikani. :)

* Mökkeilyä "kahdestaan" Rommin kanssa. Rommin & Lillin riemua rannalla touhuten ja uiden.* Riihimäki Rock - Klamydian, Kaija Koon sekä ihanaisen Cheekin tahtiin. ♥* Parisuhde ongelmia oikeastaan ollut aikalailla läpi koko vuoden. Melkein erosimmekin yhteen väliin jolloin mies halusi vielä mahdollisuus korjata suhteemme. Johon tietysti annoin mahdollisuuden. Sen jälkeen suhteemme on ollut aikamoista vuoristorataa.

* Ihan huippu mahtava fllis ja hieno keikka Cheekillä Stadikalla 23.8, se on päivä jota ei koskaan voi unohtaa. Oli ihana saada kokea se kaikki. ♥♥♥* Pari ihanaa uutta ystävää ♥

* Ensilumi satoi 21.11 josta olin hurjan iloinen. Se toi hieman iloa ja valoa muuten todella tylsään, sateiseen ja kylmään syksyyn.* Loppu vuosi olikin sitten yhtä kaamostelua. Olin kokoajan ihan veto veks, väsytti, uuvutti, liikunnanhalut katosivat kokonaan, makea maistui enemmän kuin koskaan ennen, en jaksanut tavata ytäviäni enkä tehdä mitään muutakaan. En nähnyt asioita kovin positiivisina. Joulukuun alku lomaan asti oli entistä vaikeampaa, ei meinannut edes töihin jaksaa keskittyä, nukuin yöllä huonosti, näin ahdistavia unia töistä, olin todella stressaantunut ja todella väsynyt henkisesti ja fyysisesti.
Joululoma alkoi 20.12 jonka jälkeen asiat pikkuhiljaa alkoivat helpottamaan.

Joulu sekä tämä vuoden vaihtuminen menee yhtä tylsästi kumpanenkin. Istumme kaksin kotona, emme puhu juuri mitään toisillemme. Puuhastelemme kumpikin omiamme. En tykkää. Pääasia että rakas, elämäni aurinko ♥ nukkuu hyvin tyytyväisenä vieressäni lattialla eikä välitä tästä paukkeesta mitään.

 
Kuva ei liity äsken kirjoittamaani hetkeen...


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tahdon vuodelta 2015

* Enemmän Onnellisuutta
* Rohkeutta
* Spontaanisempaa elämää
* Itsevarmuutta

Lupaan vuodelle 2015

* Pidän enemmän yhteyttä ystäviini sekä kummilapsiini, jotka asuvat kauempana.

* Vähennän netin käyttöä arkena, varsinkin iltaisin ja menen aiemmin nukkumaan silloin kun seuraava on työpäivä.

* Liikun enemmän

* Muutan elämäntapani ja laihdun ainakin 10 kg

Mitä sinä lupaat vuodelle 2015??

*~*~*  Happy New Year!! *~*~*

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanan elämänmakuiselta vuodelta :) Kaikkea hyvää vuoteen 2015!

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, ettei tuota käsijuttua tutkita enempää, kun se kuitenkin vaivaa ja vaikeuttaa elämää noin paljon : (

  Tuo Naisten 10 tuossa hellesäässä on kyllä sellainen saavutus, että pitää nostaa hattua. Musta ei olisi ikinä ollut siihen.

  Itse lupailin kanssa yrittää kiinnittää vähän tarkemmin huomiota ruokajuttuihin, syödä terveellisemmin ja herkutella vähän harvemmin. Liikkua säännöllisemmin. Kirjoittaa enemmän kirjeitä ja lähettää enemmän postikortteja. Tehdä enemmän pieniä hyviä tekoja. Yrittää tarttua koulutehtäviin vähän aikaisemmin kuin deadlinepäivänä tai sitä edeltävänä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eliisa ♥
   Sanopa muuta, hoitoon pääseminen on niin pirun vaikeaa nykyään. Ensin pitäis oikeasti sattua jotain, että vasta lähettäisiin tutkimaan asiaa..

   Kivoja lupauksia sinulla, onnistut niissä varmasti. :)

   Poista

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.